Energie vergelijken voor de allerlaagste prijs

Tijdelijke aanbieding bij Essent. € 175,- korting bij een 1-jarig contract

Geachte bezoeker. Bedankt voor uw bezoek aan energievergelijking.nl. Wij moeten u helaas mededelen dat deze aanbieding voorbij is. Voor de actuele aanbiedingen van Essent verwijzen wij u naar onze energie vergelijker.

Essent behoort tot de top 3 goedkoopste aanbieders en zet met regelmaat nieuwe energie-aanbiedingen in om zoveel mogelijk klanten te verwelkomen. Ook dit keer pakt Essent uit met een forse energiekorting. Groene stroom en gas voor 1 jaar lang. Indien u via deze energie aanbieding van Essent klant zal worden ontvangt u een korting van 175 euro.

Gratis overstapservice

Is uw oude contract nog niet afgelopen en wilt u direct overstappen? U kunt via deze aanbieding direct kosteloos overstappen. U hoeft zelf niets te doen. Essent regelt de complete overstap inclusief het opzeggen van uw huidige contract. Let op deze aanbieding is tijdelijk geldig!

Essent tarieven en prijzen vergelijken?

Essent is een betrouwbare energieleverancier. Dat blijkt uit het feit dat er bijna nooit klachten zijn. Daarnaast is Essent ook vaak een van de goedkoopste energieleveranciers. Dit kunt u ook zien in onze vergelijker, waarmee we de energieprijzen van Essent vergelijken met alle andere energieleveranciers. De keuze is aan u.

Energie vergelijken loont. Daarom raden wij u aan om de tarieven en de prijzen van Essent ook te vergelijken met andere energieleveranciers. Zo kunt u zelf goed zien welke energieleverancier goedkoper is. Met onze onafhankelijke energievergelijker berekent u snel en simpel de energieprijzen van alle aanbieders.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (44 votes cast)
Tijdelijke aanbieding bij Essent. € 175,- korting bij een 1-jarig contract, 7.3 out of 10 based on 44 ratings
6 Reacties
 1. Waarom krijg ik telkens weer 90 euro korting ipv 175 korting zoals op deze website staat.
  mvg
  j.klomp
  hippolytushoef

 2. Geachte J. Klomp,

  Bedankt voor uw bezoek en uw reactie. Helaas is deze aanbieding al voorbij. Voor de actuele aanbiedingen van Essent verwijzen wij u vriendelijk door naar onze energievergelijker op de voorpagina.

  Met vriendelijke groet,
  Energievergelijking.nl

 3. Zitten bij dit 3 jarig abonnement van Essent ook de netwerkkostem bij ingerekend?
  Zodat ik niet nog een apparte nota krijg van het netwerk bedrijf?

  Gr Pascal

  • U krijgt geen aparte nota. Zowel de leveringskosten als de netwerk en vastrechtkosten komen op één nota te staan. Essent verrekend de netwerkkosten op hun beurt weer met de netbeheerder. Dit is overigens bij alle energieleveranciers het geval.

   Met vriendelijke groet,
   Energievergelijking.nl

 4. Beste,
  Ik wil graag bij mediamarkt een wasmaschine kopen. Zij bieden mij 175 euro korting als ik overstap van mijn eneco (nooit klachten gehad) naar Essent. Waar moet ik rekening mee houden in deze (iets te mooie) actie?
  Mvg Saskia

  • Beste Saskia,

   Bedankt voor je vraag. Waar je rekening mee moet houden is het volgende.
   – Heb je een achterstand bij eneco. Dan moet je misschien een waarborg betalen. Bij Essent is dat 600 euro voor stroom en gas.
   Zie ook http://www.energievergelijking.nl/4464-energieleveranciers-zonder-waarborgsom/
   – Is je huidige contract wel afgelopen? Zo niet, dan moet je misschien een boete betalen aan Eneco voor het vroeg tijdig verbreken van je contract.
   Zie ook http://www.energievergelijking.nl/boetes-bij-overstappen-van-energieleverancier/

   Het contract dat door de Mediamarkt is aangeboden is een relatief duur contract.
   Zie ook https://acties.essent.nl/energie/zeker/aanbod/mediamarkt3jaar.html

   Maak maar eens een energievergelijking op onze website en vergelijk dat resultaat met de resultaten op de website van Essent. Dan kun je met je eigen ogen zien je dat je via onze energievergelijker een stuk goedkoper uit bent. Een berekening op basis van het gemiddelde energieverbruik (3500kwh en 1800kwh) laat een groot verschil zien! Het contract via de mediamarkt is €171,- per maand (Maar liefst 3 jaar!) en het goedkoopste contract van Essent op Energievergelijking.nl is €155,- per maand. Dat is op jaarbasis dus een verschil van €192,- euro per jaar. Het contract op Energievergelijking.nl is dan ook nog eens maar voor 1 jaar. Je zit er dus niet meerdere jaren aan vast waardoor je volgend jaar gewoon weer kunt overstappen en kunt profiteren van een scherpe aanbieding.

   Kleine opmerking: Op de website van Essent staat een heel laag energieverbruik vermeld waardoor het maandbedrag heel laag lijkt. Maar de meeste mensen hebben een veel hoger verbruik. Met andere woorden. Ze maken het inderdaad iets mooier!

   Hopelijk heb je hiermee voldoende informatie om een weloverwogen keuze te maken.

   Met vriendelijke groet,
   Energievergelijking.nl

Laat een reactie achter