1 jaar gratis groene stroom bij bekerwinst Feyenoord

Hoofdsponsor Qurrent heeft een leuke actie bedacht: bij bekerwinst van Feyenoord tegen AZ krijgen nieuwe klanten een heel jaar gratis groene stroom. Ook als de Rotterdamse ploeg verliest, biedt de energieleverancier nog een actie: een half jaar gratis groene stroom.

Alleen voor nieuwe klanten

Deze actie geldt echter alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten, en wellicht ook bestaande Feyenoord-supporters, slaan de plank mis. Als bestaande heeft u er immers geen recht op. Op de website van Qurrent laat Tessa van de klantenservice wel weten dat men nog gaat kijken naar eventuele acties voor bestaande klanten. Uiteraard updaten wij dit blogbericht, indien Qurrent nog een actie bedenkt voor bestaande klanten.

Wat krijgt u als nieuwe klant?

Indien Feyenoord de beker wint, krijgt u een jaar lang gratis groene stroom (ter waarde van 195,29 euro). Het betreft hier dus alleen stroom én geen gas. Gas is echter het duurste onderdeel van uw energierekening. De geleverde groene energie is wel opgewekt in Nederland uit wind en zon. Het overstappen duurt slechts drie minuten.

Hoe kan ik overstappen?

Wilt u graag profiteren van deze actiedeal? Dan kunt u nog snel overstappen, voordat Feyenoord de bekerwedstrijd gaat spelen. Via onze handige energievergelijker kunt u simpelweg filteren op Qurrent om te kunnen profiteren van deze energietool.

Tegen wie speelt Feyenoord?

Feyenoord speelt de bekerfinale tegen AZ uit Alkmaar. De bekerfinale wordt gespeeld op 22 april 2018 om 18.00 uur in de Kuip in Rotterdam.

Wat als Feyenoord niet wint?

De bovenstaande actie geldt natuurlijk alleen als Feyenoord de bekerfinale wint. Wat als dat niet gebeurt, maar u bent wel overgestapt? Dan kunt u gelukkig vooralsnog profiteren van een aanbieding. In plaats van 1 jaar gratis groene stroom, ontvangt u een half jaar gratis groene stroom. In dat geval kan het natuurlijk zijn dat andere energieleveranciers vooralsnog iets voordeliger zijn. Een welkomstkorting kan in principe hoger zijn. Om die reden is het belangrijk dat u de energievergelijker raadpleegt. Op basis van uw invoer staat de goedkoopste leverancier altijd bovenaan in de vergelijker.

1 jaar gratis groene stroom bij bekerwinst Feyenoord
2 beoordelingen 4 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!