100% windenergie uit Nederland van Greenchoice 1 jaar €101 p/mnd*

beste energieleverancier

Op zoek naar een goedkope groene stroom aanbieding? Bekijk dan de aanbieding van Greenchoice waarbij u gegarandeerd 100% Nederlandse windenergie krijgt geleverd. Gebaseerd op een gemiddeld stroomverbruik van 2500 kWh en 1100 m3 gas betaalt u bij Greenchoice €101,95 per maand. Dit is inclusief overheidsheffingen.

100% groen is gewoon doen

Het groene gas dat Greenchoice levert is 100% bosgecompenseerd gas. Leg uw tarieven voor 12 maanden vast om het jaar daarop weer te kunnen profiteren van een andere goedkope energie aanbieding. In juli 2015 is Greenchoice als beste uit de test gekomen uit een onderzoek van de Consumentenbond. Service, klantgerichtheid en duurzaamheid zijn daarbij onderzocht. U kunt zelf uw bron kiezen plus de looptijd en het enige wat u hoeft te doen is te klikken op aanmelden. Greenchoice zegt vervolgens uw huidige energieleverancier voor u op.

Nog meer groene energie vergelijken?

Greenchoice is uiteraard niet de enige groene energieleverancier dus bent u benieuwd naar andere duurzame energieleveranciers? Start dan met groene energie vergelijken op EnergieVergelijking.nl en vindt bij ons de goedkoopste groene energie binnen 1 minuut.

100% windenergie uit Nederland van Greenchoice 1 jaar €101 p/mnd*
3 beoordelingen 9.3 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.