energie vergelijken

Energie Vergelijken 2019

Vergelijk 100% onafhankelijk alle energieleveranciers en bespaar tot 700 euro per jaar.
Energie vergelijken en overstappen is helemaal gratis en alles wordt voor u geregeld.
Energie vergelijken
1099 beoordelingen 9.4 gemiddeld

Energie vergelijken en overstappen naar de voordeligste energie

energie vergelijken onafhankelijk

Energie vergelijken loont. Duizenden mensen vergelijken energie kosten online met onze onafhankelijke en objectieve energievergelijker. Wij laten u zien welke aanbieders er zijn en welke daarvan voor uw situatie de goedkoopste, beste of duurzaamste keuze is. Vergelijk alle energiecontracten, energieprijzen en de beste aanbieding. Vind snel de beste deal! Met onze energie vergelijker kunnen huishoudens met een gemiddeld energieverbruik tot wel €700,- per jaar besparen.

Energie vergelijken loont

Energie vergelijken loont energie vergelijken

Energie vergelijken is de beste manier om de voordeligste energieleverancier te vinden. Wilt u weten welke energie leverancier de voordeligste is? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Vergelijk gratis energie, prijzen en alle aanbiedingen van de energieleveranciers. Door bij ons te vergelijken profiteert u van hoge korting.

Vergelijk snel en simpel de beste acties

Op Energievergelijking.nl kunt u binnen 5 minuten onafhankelijk energie vergelijken en de aller goedkoopste energiedeal vinden. Vergelijk snel de goedkoopste deals energie en bespaar direct honderden euro's per jaar. Aanbieders energie vergelijken en de voordeligste energie actie kiezen is de beste manier om zoveel mogelijk geld te besparen. Wees dus geen dief van uw eigen portemonnee. Start snel met energie vergelijken en bereken hoeveel u vandaag kan besparen op uw energie rekening.

Energie aanbiedingen

De voordeligste en beste energiedeals

Op Energievergelijking.nl kunt u alle energie aanbiedingen vergelijken. Met onze energie vergelijker doorzoekt u snel en gemakkelijk alle aanbiedingen van zowel vergelijkingssites als van energieleveranciers en selecteert u met handige filter- en sorteeropties de voordeligste energie deals passend bij uw energie verbruik en voorkeuren. U krijgt daardoor altijd de hoogste korting. De voordeligste energie leverancier kiezen is dan nog het enige wat u hoeft te doen om uw energiekosten te verlagen.

Prijzen van stroom en gas veranderen

Wees u ervan bewust dat energie aanbieders de prijzen van stroom en gas kunnen veranderen. Daarom adviseren wij u om te kiezen voor een stroom en gas contract van 1 jaar met vaste gas en licht tarieven. Zo loopt u niet het risico dat u plotseling moet bijbetalen. U heeft altijd de mogelijkheid om te profiteren van de aantrekkelijke kortingen die in onze Energievergelijking worden aangeboden. U bespaart met energie vergelijken het meeste geld door jaarlijks te kiezen voor de goedkoopste aanbieding.

Energie vergelijken en aanvragen

Na het energie vergelijken kunt u direct een energiecontract online aanvragen bij een energie maatschappij van uw keuze. Klik simpelweg op energie aanvragen en u komt bij het aanmeldformulier van de betreffende energie aanbieder. Indien gewenst kunt u de voorwaarden van die aanbieding vergelijken. Wanneer u het energie aanvraag formulier invult en verstuurt, zal de betreffende energieleverancier de overstap verder voor u in orde maken. Tevens ontvangt u per e-mail nog een bevestiging. Afhankelijk van de voorwaarden in het contract bij uw huidige leverancier is de overstap naar de nieuwe leverancier binnen 6 weken geregeld.

Gratis Overstappen

Gratis overstappen van energieleverancier

Via de energie vergelijker kunt u gratis overstappen naar een andere energie aanbieder. Heeft u zich achteraf bedacht en wilt afzien van de aanvraag? Of wilt u misschien uw keuze veranderen? U heeft altijd recht op 14 dagen bedenktijd. U kunt de start van het nieuwe contract verplaatsen naar een door u gewenste datum. Dat kan handig zijn bij een aankomende verhuizing of als het contract bij uw huidige energieleverancier nog niet is afgelopen.

Vroegtijdig beëindigen van een gas en energiecontract

Een energieleverancier kan een boete in rekening brengen als u een energiecontract heeft dat nog niet per direct opzegbaar is. Ter vergelijking: U heeft een contract van 3 jaar afgesloten, maar u verbreekt deze al na 1 jaar, dan kan de betreffende energieleverancier voor de resterende 2 jaar een zogenaamde opzegvergoeding in rekening brengen. Er zijn ook aanbieders die de boete voor u betalen. Tijdens het energie vergelijken krijgt u te zien welke aanbieders dat precies zijn.

Blijven waar u zit of toch een andere aanbieder

U kunt loyaal blijven aan uw huidige energie aanbieder, maar de kans is groot dat u na verloop van tijd meer moet betalen dan nodig. We leggen u graag uit waarom dat zo is. Energiebedrijven concurreren met elkaar door middel van kortingsacties. Deze acties zijn alleen geldig voor nieuwe klanten. Bestaande klanten krijgen die korting niet. Hierdoor is het wel voordelig om klant te worden, maar niet om klant te blijven. Jaarlijks energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste energie met korting levert u dus meer op.

Onafhankelijk en betrouwbaar

Onafhankelijke energievergelijker

Energievergelijking.nl is een onafhankelijke energievergelijker en dus geen onderdeel of eigendom van een energiebedrijf. Het vergelijken van alle energie aanbieders doen wij volledig objectief en altijd op basis van uw postcode, energieverbruik en uw persoonlijke wensen. Zo krijgt u altijd het beste overzicht. De lijst van energieleveranciers kunt u gemakkelijk sorteren en filteren. Zo kunt u echt onafhankelijk energie vergelijken op prijs, kwaliteit, service en duurzaamheid.

Betrouwbare energievergelijking

Energie vergelijken met onze energievergelijking is getoetst door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en gecertificeerd door Qshops. U kunt bij ons betrouwbaar onafhankelijk energie vergelijken en gratis online overstappen naar de goedkoopste energie maatschappij.

Duurzame energie uit zon, wind en water vergelijken

Duurzame energie is schone energie omdat het is opgewekt met behulp van zon, wind, water en biomassa. Energievergelijking.nl is voorstander van duurzame energie. Wij vergelijken energie, leveranciers, prijzen, kwaliteit, maar ook de duurzaamheid. U kunt vandaag nog kiezen voor 100% Nederlandse groene energie of voor 100% Europese groene energie. Een beter milieu begint bij uzelf!

Profiteer van de concurrentie tussen de energieleveranciers

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit. Op de energiemarkt is een hevige concurrentiestrijd gaande tussen de verschillende energieleveranciers. Jarenlang hebben de grote energiebedrijven zoals Nuon, Essent en Eneco geen last van de concurrentie gehad. In 2019 vergelijken miljoenen mensen energie online en kiezen op die manier zelf de voordeligste energieleverancier. In de meeste gevallen kan het goedkoper. Het enige wat u hoeft te doen is energie vergelijken en het voordeligste energiepakket aanvragen.

Vergelijk de energie aanbiedingen van alle energieleveranciers

Duizenden mensen gebruiken onze 100% gratis en onafhankelijke energievergelijker om snel en simpel honderden euro’s te besparen. Logisch ook want de energie prijzen zijn stijgende en als u niet goed blijft opletten betaalt u zomaar honderden euro’s meer dan nodig. Wij houden alle energiekosten real-time voor u in de gaten en bieden wij u actuele informatie voor het vinden van de beste aanbieder. Gaat u verhuizen en heeft u nieuw pakket nodig? Wilt u overstappen omdat het goedkoper kan? Bij ons bent u op het juiste adres!

14 dagen bedenktijd

Nadat u de voordeligste energie heeft gevonden kunt u snel en simpel overstappen. De nieuwe energieleverancier regelt voor u het opzeggen van uw ‘oude’ energie contract. U zit nog nergens aan vast want u heeft (na de aanvraag) 14 dagen bedenktijd.

Zakelijke energie

Bedrijven kunnen ook energie vergelijken en besparen! Met onze zakelijke energievergelijking kunt u direct energie aanbieders en acties voor bedrijven met elkaar vergelijken. Zo kunt u ook snel overstappen naar de goedkoopste zakelijk energieleverancier.


De beste energieprijs

Met energie vergelijken op Energievergelijking.nl weet u zeker dat u de beste energieprijzen krijgt. In onze vergelijker vind u de energieprijzen van alle beschikbare energieleveranciers. Klik op ‘Meer informatie’ om ook de prijzen per kwh en m3 te bekijken.

Bespaar honderden euro’s

Dat er met energie vergelijken veel geld valt te besparen blijkt ook uit het onafhankelijk onderzoek van de ACM. Gebleken is dat huishoudens met gemiddeld energie verbruik zo honderden euro’s per jaar op hun energierekeningen kunnen besparen.