Energie vergelijken

Energie vergelijken loont meer dan ooit! Gebruik onze energievergelijking voor het vinden van de beste energie aanbieding!

energie vergelijken en besparen

Energie vergelijken en profiteren van uw keuze vrijheid. Verlaag vandaag uw energierekening

Sinds de Nederlandse energiemarkt op 1 juli 2004 door de overheid werd geliberaliseerd, werd het mogelijk voor consumenten en bedrijven om zelf te bepalen bij welke provider ze energie afnemen. Tevens werd het mogelijk voor nieuwe (buitenlandse) energieleveranciers om toe te treden op de Nederlandse energiemarkt. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat er grote prijs verschillen zijn ontstaan. Online energie vergelijken en voor de goedkoopste energieleverancier kiezen kan u een kostenbesparing opleveren van honderden euro’s.

Vergelijk gratis en snel de beste energieprijzen en energie aanbiedingen op Energievergelijking.nl

Wie slim is vergelijkt regelmatig de energie prijzen en aanbiedingen want er valt veel geld te besparen. Huishoudens die nog nooit zijn overgestapt besparen het meeste geld wanneer zij eerst zelf online energie vergelijken op een onafhankelijke energievergelijker zoals Energievergelijking.nl. Op Energievergelijking.nl kunt u direct zien welke energieleveranciers er in uw regio beschikbaar zijn en welke daarvan de voordeligste keuze is. Bovendien profiteert u van nog goedkopere energie aanbiedingen die u anders niet had gekregen.

Op Energievergelijking.nl profiteert u altijd van de beste energiedeals

Omdat wij exclusieve deals hebben bent u via ons goedkoper uit dan wanneer u het contract direct bij de leverancier afsluit. Naast de voordeligste tarieven profiteert u ook van de hoogste kortingen waardoor u nog meer geld bespaart. Als u jaarlijks overstapt, kunt u ook jaarlijks een welkomstkorting krijgen om zodoende nog meer geld te besparen. Dat maakt online energie vergelijken zo aantrekkelijk.

Energie voor Thuis

Energie vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Met onze onafhankelijke energievergelijking kiest u snel en simpel de beste energieleverancier voor thuis/privé.

Energievergelijker

Energie Vergelijken Particulier

Energie voor Bedrijf

Voor bedrijven (zzp, mkb, grootzakelijk) hebben wij een zakelijke energie vergelijker ontwikkeld. Hiermee kunt u alle zakelijke energiecontracten met elkaar vergelijken.

Zakelijk Energie

Energie Vergelijken Zakelijk

energie vergelijken keurmerk

Energie vergelijken op prijs en duurzaamheid

energie vergelijken

  1. Start met energie vergelijken door allereerst uw verbruik en uw postcode in te vullen.
  2. Pas de filteropties toe zoals bijvoorbeeld vast of variabel tarief en duurzame energie.
  3. Vergelijk alle beschikbare energieleveranciers en kies de voordeligste aanbieding.

Gratis energie vergelijken, online aanvragen en zorgeloos overstappen

Met Energievergelijking.nl kunt u honderden euro’s besparen. Vergelijk alle energieleveranciers online op prijs en kwaliteit. Gebruik de onafhankelijke energievergelijker om het voordeligste energie contract te vinden. In onze energievergelijking kunt u alle energiekosten vergelijken waaronder; leveringskosten, regiotoeslagen, transportkosten, vastrechtkosten, energiebelasting, btw en heffingskortingen.

Energievergelijking.nl is de 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland. Bij ons profiteert u van de beste energiedeals!

Vergelijk en bespaar

Energie vergelijken loont Energie vergelijken

Energie vergelijken is de beste manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden. Wilt u weten welke energie leverancier de voordeligste is? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Vergelijk gratis energie, prijzen en alle aanbiedingen van de energieleveranciers. Door bij ons te vergelijken profiteert u van hoge korting.

Online energie vergelijken op prijs en duurzaamheid

Met behulp van onze onafhankelijke energievergelijker kunt u gratis energie vergelijken op prijs en kwaliteit. Gebruik de handige filter en sorteer opties om snel en simpel het beste energie pakket samen te stellen. Onze energie vergelijking wordt dagelijks bijgehouden en voorzien van actuele informatie. Energievergelijking.nl is gemaakt om te zorgen dat u de beste deal krijgt.

energie vergelijken top 10 2016Nieuwste energie acties in de online energievergelijker

Elke dag zoeken en vinden wij nieuwe goedkope energie acties. De prijzen en voorwaarden daarvan verwerken wij in onze energievergelijker zodat u kunt zien welke actie voor u de beste keuze is. Ga naar de energievergelijker.

Stroom en gas prijzen

Prijzen van stroom en gas

Energieleveranciers kunnen de prijzen van stroom en gas, oftewel energie veranderen waardoor u meer of minder betaalt. Daarom adviseren wij u om te kiezen voor een stroom en gas contract van 1 jaar met vaste gas en licht tarieven. Zodoende loopt u niet het risico dat u plotseling moet bijbetalen. U heeft altijd de mogelijkheid om te profiteren van de aantrekkelijke kortingen die in onze Energievergelijking worden aangeboden. U bespaart met energie vergelijken het meeste geld door jaarlijks te kiezen voor de goedkoopste aanbieding.

Energiecontract aanvragen

Doordat wij alle energie vergelijk en aanvraag processen hebben geautomatiseerd kunt u direct een energiecontract online aanvragen bij een door uzelf te kiezen energiemaatschappij. Klik simpelweg op energie aanvragen en u komt bij het aanmeldformulier van de betreffende energie aanbieder. Indien gewenst kunt u de voorwaarden van die aanbieding vergelijken. Wanneer u het energie aanvraag formulier invult en verstuurt, zal de energieleverancier de overstap verder voor u in orde maken. En om u op de hoogte te houden ontvangt u daarom ook per e-mail nog een bevestiging van uw energie aanvraag. Afhankelijk van de voorwaarden in het contract bij uw huidige leverancier is de overstap naar de nieuwe leverancier binnen 6 weken geregeld. Deze periode is nodig om alle administratieve handelingen goed uit te voeren.

Gratis Overstappen

Gratis (en zorgeloos) overstappen

Via de energie vergelijker kunt u gratis overstappen naar een andere energie aanbieder. Heeft u zich achteraf bedacht en wilt afzien van de aanvraag? Of wilt u misschien uw keuze veranderen? U heeft altijd recht op 14 dagen bedenktijd. U kunt de start van het nieuwe contract verplaatsen naar een door u gewenste datum. Dat kan handig zijn bij een aankomende verhuizing of als het contract bij uw huidige energieleverancier nog niet is afgelopen.

Beëindigen van een gas en energiecontract

Een energieleverancier kan een boete in rekening brengen als u een energiecontract heeft dat nog niet per direct opzegbaar is. Ter vergelijking: U heeft een contract van 3 jaar afgesloten, maar u verbreekt deze al na 1 jaar, dan kan de betreffende energie leverancier voor de resterende 2 jaar een zogenaamde opzegvergoeding in rekening brengen. Er zijn ook aanbieders die de boete voor u betalen. Onder ‘meer informatie’ in het energiepakket kunt u de informatie lezen over de vergoeding van de boete.

Handige links

Onafhankelijke energievergelijker

Onafhankelijk energie vergelijken

Energievergelijking.nl is een onafhankelijke energie vergelijker en dus geen onderdeel of eigendom van een energiebedrijf. Het vergelijken van alle energie aanbieders doen wij volledig objectief en altijd op basis van uw postcode, energieverbruik en uw persoonlijke wensen. Zo krijgt u altijd het beste overzicht. De lijst van energieleveranciers kunt u gemakkelijk sorteren en filteren. Zo kunt u onafhankelijk energie vergelijken op prijs, kwaliteit, service en duurzaamheid.

Getoetst en gecertificeerd energie keurmerk

Online energie vergelijkers worden getoetst door de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Energievergelijking.nl voldoet aan de belangrijkste eisen voor een betrouwbare energie vergelijker. Wij hebben onze energievergelijking extra laten toetsen door Qshops het thuis winkel keurmerk. Onze energie vergelijker is gecertificeerd door Qshops. Dit betekent dat wij ook voldoen aan alle voorwaarden van het online webshop keurmerk. Wij werken volledig zelfstandig en maken onze eigen beslissingen. Geen enkele energie leverancier kan invloed uitoefenen op onze werkwijze. Voor een onafhankelijke vergelijking van alle energieleveranciers bent u bij ons op het juiste adres.

Handige links

Voordelen van online energie vergelijken en overstappen

U krijgt de hoogste korting. Energie vergelijken kan u tot wel €700,- opleveren. Nergens goedkoper. Gratis energie vergelijken op prijs en kwaliteit. Stap over en bespaar. Bespaar tot €700 per jaar. 14 dagen bedenktijd. Nergens goedkoper. Duurzame energie.

Energie vergelijken loont

Steeds meer mensen maken gebruik van Energievergelijking.nl om te kunnen profiteren van de voordeligste aanbiedingen zoals welkomstpremies, cashback- en kado acties. Hierdoor kunnen mensen met gemiddeld verbruik honderden euro’s besparen.

14 dagen bedenktijd

Nadat u de beste energiedeal heeft gevonden kunt u snel en simpel overstappen. De nieuwe energieleverancier regelt voor u het opzeggen van uw ‘oude’ energie contract. U zit nog nergens aan vast want u heeft (na de aanvraag) 14 dagen bedenktijd.

Gemakkelijk overstappen

Via de energie vergelijking kunt u gratis overstappen naar een andere aanbieder. Nadat u de beste deal heeft gevonden kunt u direct overstappen. Klik op aanvragen om het aanvraagformulier in te vullen, om klant te worden bij de nieuwe energieleverancier.

Duurzame energie

Bij ons kunt u gemakkelijk energie vergelijken op duurzaamheid. Zo weet u welke energieleverancier de duurzame keuze is. Vink in de energievergelijking de filteropties ‘duurzame energie’ aan om uitsluitend duurzame energie contracten te vergelijken.

Beste energieprijs

U weet zeker dat u de beste prijs krijgt door gebruik te maken van Energievergelijking.nl. In onze energievergelijker vind u de energieprijzen van alle beschikbare energieleveranciers. Klik op ‘Meer informatie’ om ook de prijzen per kwh en m3 te bekijken.

Energie voor bedrijven

Bedrijven kunnen ook energie vergelijken en besparen! Met onze zakelijke energievergelijking kunt u direct energie aanbieders en acties voor bedrijven met elkaar vergelijken. Zo kunt u ook snel overstappen naar de voordeligste zakelijke energie leverancier.

Energie vergelijken
1124 beoordelingen 9.4 gemiddeld