Aanbieding Engie opgewekt welkomstkorting vanaf €50 tot €150

Kiezen voor groene stroom uit verschillende lokale bronnen en ook nog een fikse welkomstkorting ontvangen? Bekijk dan de aanbieding van Engie Opgewekt. Stel u kiest voor Helder 1 jaar tegen het gemiddelde verbruik van 3500 kWh en 1700 m3 elektriciteit en gas? Dan betaalt u bij Engie slechts €134 per maand! Dat is op jaarbasis €1606. De korting bij een 1 jarig contract is minimaal €50

Engie opgewekt met welkomstkorting

Bij Engie Opgewekt kunt u kiezen voor zonnestroom uit Nijmegen die word opgewekt uit drie voetbalvelden vol zonnepanelen, Windenergie uit het windpark Eemshaven, of krachtige waterenergie uit Frankrijk. Ook kunt u kiezen voor een mix van de drie duurzame energiebronnen. Het mooie aan Engie is dat zij ook investeren in duurzame energie afkomstig van Nederlandse bodem waardoor u zeker weet dat uw duurzame energie ook echt groen is.

Nederlandse groene stroom

Engie laat haar klanten graag weten waar hun opgewekte energie vandaan komt. Naast Nederland halen zij ook hun duurzame energie uit België, Italië en Frankrijk. Aan u de keuze dus om te kiezen voor buitenlandse groene energie of Hollandse groene energie. Neemt u ook een gasproduct af bij Engie? Dan doneert Engie dit geld aan Stichting Trees For All en wanneer er voldoende aan investering is dan kunnen jullie gezamenlijk een Engie Bos planten.

Bij 3 jarig contract €150 welkomstkorting

Kiest u voor Engie Opgewekt 3 jaar? Dan loopt uw gemiddelde besparing op uw energiekosten zelfs op tot €195 en ontvangt u een welkomstkorting van €150! De voordelige energietarieven gelden zowel voor een 1 jarig contract als 3 jarig contract aan u de keuze dus. Let op deze aanbieding is geldig tot 18 april 2016!

Aanbieding Engie opgewekt welkomstkorting vanaf €50 tot €150
3 beoordelingen 7.3 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!