Aanschaf zonnepanelen gestegen

zonnecellen

Netbeheerder Stedin heeft cijfers gepubliceerd waaruit blijkt dat het aantal zonnepanelen gebruikers is gestegen. Het afgelopen jaar zijn er 60.000 huishoudens bij gekomen. De provincie Utrecht laat de grootste stijging zien.

Men ziet nut van duurzame energie in

Dankzij de verstrekte subsidie energie waren de Nederlanders welwillender in de aanschaf van zonnepanelen. Er word steeds meer voor duurzame energie gekozen en men is bereid om aan deze besparing mee te doen. De geproduceerde elektriciteit word gebruikt voor de eigen energievoorziening en men kan bij een teveel aan elektriciteit deze weer salderen bij de energieleverancier.

Vooral de provincies Zuid-Holland en Utrecht hebben momenteel een geinstalleerd zonne-energie vermogen van 100 megawatt. Hiermee kunnen 30.000 huishoudens worden voorzien in hun energiebehoefte.

Aanschaf zonnepanelen gestegen
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!