Aardgasputten Groningen worden gesloten

gas

aardgasput

De  aardgasputten in Groningen moeten worden gesloten, het kabinet wil de winningspunten afsluiten, deze aardgasputten liggen gesitueerd in de gebieden waar de grootste aardbevingen worden gemeten.

NAM boringen veroorzaakten schade aan woningen in Groningen

Vooral de gemeente Loppersum is het zwaarst getroffen door het oppompen van het aardgas door de NAM. De getroffen huishoudens kunnen een compensatie tegemoet zien, deze word betaald uit een opgericht compensatiefonds van 1 mrd euro. De Commissie Meijer die belast was met het onderzoek naar de schade rondom de aardgaswinning adviseert dit. Er zal 150 miljoen euro in de komende vijf jaar beschikbaar gesteld worden, van dit geld kunnen scheuren bijvoorbeeld hersteld worden als gevolg van de aardbevingen, en voor economische impulsen voor gebieden waar het nodig is.

De verdere factoren van het aardgasakkoord worden vandaag in de loop van de middag openbaar gemaakt door Minister Kamp.

Beoordelingen

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op vrijdag, 19 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op vrijdag, 19 juli 2019.

Een reactie plaatsen