Aardgasputten Groningen worden gesloten

aardgasput

De  aardgasputten in Groningen moeten worden gesloten, het kabinet wil de winningspunten afsluiten, deze aardgasputten liggen gesitueerd in de gebieden waar de grootste aardbevingen worden gemeten.

NAM boringen veroorzaakten schade aan woningen in Groningen

Vooral de gemeente Loppersum is het zwaarst getroffen door het oppompen van het aardgas door de NAM. De getroffen huishoudens kunnen een compensatie tegemoet zien, deze word betaald uit een opgericht compensatiefonds van 1 mrd euro. De Commissie Meijer die belast was met het onderzoek naar de schade rondom de aardgaswinning adviseert dit. Er zal 150 miljoen euro in de komende vijf jaar beschikbaar gesteld worden, van dit geld kunnen scheuren bijvoorbeeld hersteld worden als gevolg van de aardbevingen, en voor economische impulsen voor gebieden waar het nodig is.

De verdere factoren van het aardgasakkoord worden vandaag in de loop van de middag openbaar gemaakt door Minister Kamp.

Aardgasputten Groningen worden gesloten
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!