ACM onderzoekt jaarafrekeningen Electrabel

electrabelnota

Energieleverancier Electrabel heeft al een aantal maanden problemen met een nieuw ingestalleerd ICT-systeem. De problematiek die hieruit ontstaan is word onderzocht door de ACM. De toezichthouder onderzoekt de jaarafrekeningen die zonnepanelen bezitters ontvangen hebben. De jaarafrekeningen van de klanten van Electrabel waren veel te hoog.

De ACM geeft aan dat het onderzoek nogal wat tijd in beslag neemt, intussen zitten de ruim 15.000 klanten in de onzekerheid over hun jaarafrekening. Ze hadden in principe recht op een teruggave maar ontvangen deze nu niet door de foutieve aanslagen. Electrabel heeft toegegeven dat de problemen er zijn, maar verwacht dat deze op zijn vroegst in de herfst zullen worden opgelost.

De klanten zullen gelang het onderzoek moeten wachten op hun geld. Dit kan nog enkele maanden duren. Electrabel heeft 100 man extra aangetrokken om de problemen zo spoedig mogelijk te verhelpen.

ACM onderzoekt jaarafrekeningen Electrabel
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!