AFM eist geldige vergunning van Vergelijkingssites

vergelijkingssites

De AFM  (Autoriteit Financiële Markten)wil dat vergelijkingssites een vergunning gaan aanvragen. De reden hiervan is dat de AFM het kaf van het koren wil scheiden tussen vergelijkingssites. Er moet meer duidelijkheid en transparantie komen.

Authenciteit moet vergelijkingssites waarborgen

Als een vergelijkingssite om persoonlijke gegevens vraagt moeten zij hiervoor een geldige vergunning kunnen overleggen. Ook wil de AFM dat het zogenaamde ronselen van nieuwe klanten aan banden word gelegd. Het komt ook te vaak voor dat dergelijke aanbieders aan emailadressen komen van klanten van andere bedrijven die zij vervolgens gebruiken om hun product aan te bieden.

Wanneer een dergelijke vergelijkingssite werkt zonder vergunning, krijgen zij een boete opgelegd van de AFM. Vergelijkingssites die nog zonder vergunning werken krijgen tot 17 november 2014 de tijd om hem aan te vragen.

AFM eist geldige vergunning van Vergelijkingssites
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!