Alle schade voortkomend uit aardbevingen worden vergoed door de NAM

scheurinmuur

Minister Henk Kamp heeft toegezegd dat de NAM alle schade die voortkomt van de aardbevingen worden vergoed. Er zal geen grens worden gehanteerd over de hoogte van de schade. 

Huidige 1,2 miljard euro is niet voldoende om schade te dekken

De Minister is zich ervan bewust dat de 1,2 mrd euro die eerder werd toegekend om de schade op te vangen niet voldoende is. NAM gaat intern het financiële plaatje bespreken voordat zij met een uitspraak komen. Na de aardbeving vorige maand zijn het aantal binnen gekomen schademeldingen alleen maar opgelopen. De afwikkeling rondom de schademeldingen loopt mede vertraging op omdat er rekening moet worden gehouden met het juridische aspect.

Gezinnen starten documentaire rondom de aardbevingen in getroffen gebied

Vandaag werd ook bekend gemaakt dat twee gezinnen zich 2 jaar lang 24/7 laat filmen om de buitenwereld te laten zien wat voor impact het heeft op de getroffen gezinnen. Een gevoel van veiligheid word weggenomen door de aardbeving vooral voor kinderen in gezinnen. De schade aan de huizen komt in deze documentaire ook aan bod en ze tonen hoe de NAM deze schade gaat afwikkelen. De gezinnen zijn afkomstig uit Bedum en Middelstum.

Alle schade voortkomend uit aardbevingen worden vergoed door de NAM
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.