Ameland ontvangt subsidie voor zonnepark

logo wadden

Het Waddenfonds heeft Ameland een subsidie toegekend van 2,6 mln euro om een zonnepark te realiseren. Dit zonnepark zal het grootste park van Nederland worden.

Ameland zelfvoorzienend met grootste zonnepark

Ook word er 7 ton geinvesteerd in een project met methaanbrandstoffen. Het zonnepark zal een oppervlakte krijgen van 10 hectare. Het zonnepark kan 6 megawatt aan energie produceren, hiermee kan Ameland voor 20% voorzien in het eigen energieverbruik. Het project met methaanbrandstoffen zal aardgas omzetten in elektriciteit.

Ameland begint ook met projecten met waterstof, waar waterstof word toegevoegd aan aardgas en worden er HRe-ketels geplaatst. Door middel van deze projecten is het de bedoeling dat Ameland in 2020 volledig zijn eigen energie kan opwekken.

Woont u op Ameland en bent u benieuwd wie voor u de goedkoopste energieleverancier is? Start dan met energie vergelijken op Energievergelijking.nl

Ameland ontvangt subsidie voor zonnepark
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.