Amerika verzesvoudigd aandeel in windenergie

windenergyAmerica

De Verenigde Staten heeft haar aandeel in windenergie verzesvoudigd. Momenteel vertegenwoordigd de Verenigde Staten dan ook de markt in windenergie na China.

In 2014 hebben de Amerikanen 4.7 GW aan windenergie op land geïnstalleerd tegen 764 MW in 2013. De totale capaciteit aan windenergie bedraagt momenteel 64.2 MW. Het vergroten van het aandeel heeft ook te maken met de gunstige belasting, deze werd door de overheid verlengd.

Toch blijft China nog de grootste speler in de windenergie sector, zij verhoogden hun windenergie aandeel met 38%. Het totale vermogen van China staat nu op 96 MW. Naast windenergie heeft China ook het grootste aandeel in kolen en hydro kracht installatie’s.

Andere landen die ook blijven installeren zoals Duitsland die 3.2 GW plaatste, Brazilië 2.7 GW en gevolgd door Inda met 2.3 GW.

Duurzame energie tarieven vergelijken? Vergelijk dan nu op EnergieVergelijking.nl.

Bron: Bloomberg

 

Amerika verzesvoudigd aandeel in windenergie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.