Amerika wil CO2 uitstoot reduceren tot 30%

logo co2

Barack Obama heeft een milieuplan gepresenteerd waarin het stelt dat Amerika de CO2 gaat terugdringen met 30% in 2030. Vooral de kolencentrales stoten de meeste CO2 uit. De Amerikaanse milieudienst wil alle 50 staten verplichten om de CO2 uitstoot te verminderen.

Wanneer de regels niet nageleefd worden zullen er harde maatregelen worden getroffen. Amerika en China hebben zich in het verleden niet gehouden aan afspraken omtrent het terugdringen van de CO2 uitstoot en dit kwam de klimaatverandering niet ten goede. Het reduceren zal in twee fases verlopen: In 2020 moet het percentage 25% zijn oplopend met 5% in 2030.

Ten opzichte van 2005 werd er vorig jaar 10% minder aan broeikasgassen uitgestoten. De verhoogde CO2 uitstoot is vooral te wijten aan de energiecentrales in Amerika het percentage ligt op 40%. En dat is teveel volgens de Amerikaanse overheid.

Amerika wil CO2 uitstoot reduceren tot 30%
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!