Amerikaanse Rockefellers steken vermogen in duurzame energie

klimaattop

De immens rijke familie Rockefeller die zijn rijkdom te danken heeft aan de olie industrie heeft de zeilen omgegooid en gaat investeren in duurzame energie.

De woordvoerder van de familie heeft dit bekend gemaakt. Het fonds dat de familie beheert trekken hun gelden uit de olie industrie weg met nog eens 800 investeerders. Dit kost de olie industrie en steenkoolbedrijven ruim 50 mrd dollar.

Het begon met John D. Rockefeller het bedrijf Standard Oil maakte omzetten van miljarden dollars in de oliesector. Daarmee werd hij de rijkste man ter wereld genoemd. De nazaten van John D. Rockefeller zijn van mening dat hun stamvader in deze tijd zijn geld had geïnvesteerd in duurzame energie.

Vandaag begint de VN Klimaattop waar 125 regeringsleiders de CO2 uitstoot onder andere gaan bespreken. Met het geld waar de familie eerst investeerde in olie, word het nu geïnvesteerd in schone energie.

Amerikaanse Rockefellers steken vermogen in duurzame energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!