Amerikaanse Sungevity gaat zich vestigen in Duitsland

eonbuilding

Het online zonnepanelenbedrijf uit Amerika Sungevity gaat zich vestigen in Duitsland in verband met een samenwerking met EON. Afgelopen jaar startte Sungevity al een pilot in Nederland. 

Sungevity heeft voldoende klanten ervaringen in sales door zijn installatie”s en onderhoud. EON verbind met de samenwerking haar klantenbestand eraan, en kan toekomstige klanten een scherpere prijs bieden.

EON investeerde in het verleden al in Sungevity met 70 miljoen dollar gezamelijk met Jetstream Ventures en GE Ventures. In Nederland werkt Sungevity samen met Zonline. Het Amerikaanse bedrijf kan snel zonnepanelen leveren zonder een bezichtiging van de daken.

Duitsland is de geschikte plek om uit te breiden aldus Sungevity, in Duitsland is zonne-energie goedkoper dan in de Verenigde Staten. En het Duitse model is kleiner en kost de installatie dus minder. Door hoge capaciteit voor zonne-energie in Duitsland denken de Amerikanen dat Duitsland wel klaar is voor het grote aanbod.

In Amerika staat Sungevity op de 3e plaats waar het aankomt op zonne-installatie’s, de vraag is nu of dit succes ook zal aanslaan in Duitsland.

Bron: Greentechmedia

Amerikaanse Sungevity gaat zich vestigen in Duitsland
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.