Amerikaanse zonne-energie met 30% gestegen

vlagVs

Dankzij de steeds groeiende vraag naar zonne-energie heeft de Verenigde Staten haar aandeel daarin zien toenemen met 30%. Het geïnstalleerde zonnevermogen is de grens van 1 Gigawatt voorbij gegaan.

Nieuw record capaciteit zonne-energie in 2014

Ontwikkelaars hebben een record geïnstalleerd van 6.2 gigawatt in 2014. Hiervan is 1.2 GW aan zonnepanelen geplaatst op particuliere daken. De resterende gigawatts zijn gebruikt voor commercieel gebruik en zakelijk gebruik.

Particulieren dragen steentje bij aan duurzamer milieu

Vooral particulieren gingen sneller over tot aankoop van zonnepanelen op hun daken. De reden hiervan is omdat de prijzen steeds goedkoper worden, en de consument is zich steeds meer bewust van het feit dat ze duurzamer met hun energie moeten omgaan. Het percentage wat particulieren hebben aangeschaft de afgelopen 3 jaar bedraagt tenminste 50%.

Biogas nu populair in VS

Het aandeel in zonne-energie bedraagt momenteel 1/3 van de totale capaciteit. Ook is biogas een inhaalslag aan het maken in de Verenigde Staten, het is erg populair als nieuwe duurzame gasvorm. GTM Research verwacht dat de vraag naar zonne-energie in 2015 met 31% zal toenemen wat neerkomt op 8.1 Gigawatt.

Bron: Bloomberg

Amerikaanse zonne-energie met 30% gestegen
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!