Amsterdam heeft meeste zonne-energie geinstalleerd

 

De hoofdstad van ons land heeft 16.177 kilowattpiek aan zonne-energie. Klimaatmonitor heeft dit uitgerekend. Gevolgd door Haarlemmermeer en de provincie Zuidwest Friesland. Utrecht neemt een zevende plaats in en jammerlijk genoeg komt Rotterdam er niet in voor.

Op de website energieleveren.nl zijn al ruim 162.000 energieprojecten aangemeld. Veelal zijn het zonnepanelen en windenergie systemen. Zonne-energie behaald het grootste aandeel hierin. Amsterdam telt 2300 zonnesystemen die ruim 8000 huishoudens in hun energiebehoefte voorzien.

Zonne-energie word steeds populairder in Nederland nu de aanschaf van zonnepanelen goedkoper is. De energiesubsidie’s die verstrekt worden dragen ook bij aan de opkomst ervan. Sinds 2012 is het aandeel zonne-energie verdubbeld ten opzichte van nu.

Amsterdam heeft meeste zonne-energie geinstalleerd
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.