Amsterdam krijgt oplaadpunten op zonne-energie

Volgens Parool.nl krijgt Amsterdam binnenkort oplaadpunten die draaien op zonne-energie. Dutch Solar Group wil de zogenoemde Street Chargers gaan plaatsen op Amsterdam CS en het Vondelpark.Ā 

Mobiele telefoons opladen op locatie

De Street Charger heeft zes aansluitingen, voor iPhone 4, iPhone 5, mini usb, normale usb. Het oplaadpunt is voorzien van een accu dus het is ook te gebruiken na zonsondergang. Dutch Solar Group is in gesprek met de providers KPN en Vodafone, wanneer dit project succesvol zal blijken dan zullen de oplaadpunten ook op meerdere plekken in Nederland geplaatst worden.

Investeerders gezocht

Het bedrijf is op zoek naar meerdere investeerders, de plaatsing van de Street Chargers is afhankelijk van de investeerders,wanner deze gevonden zijn dan kunnen ze al snel geplaatst worden.

 

 

Amsterdam krijgt oplaadpunten op zonne-energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.