Bam plaatst miljoen slimme meters

bam

De Bam gaat een miljoen slimme meters voor netwerkbeheerder Alliander plaatsen bij Nederlandse huishoudens. Vanaf 2012 word in stappen de slimme meter ingevoerd en geplaatst. De slimme meter vervangt de oude energiemeters die niet meer goed meten.

Slimme meter geeft beter inzicht in energieverbruik

Met een slimme meter kan op afstand het energie en gasverbruik aflezen, ook geeft de meter automatisch de meterstanden door aan de netbeheerder. De slimme meter toont de klant ook inzicht in het werkelijke energieverbruik, en kan daardoor ingrijpen op het besparen van zijn elektriciteit.

BAM ook belast met saneringswerkzaamheden

De BAM infra is een expert in het verwisselen van de meters. Het bedrijf houd zich ook bezig met de saneringswerkzaamheden die erbij komen kijken bij het installeren van de slimme meter. Niet alleen BAM maar ook Imtech houd zich bezig met het plaatsen van de slimme meter. Er was al enige achterstand geconstateerd in het vervangen van de meters.

Over 5 jaar moet tenminste 80% zijn voorzien van slimme meter

Tegen 2020 moet iedereen een slimme meter in zijn huis hebben en is voor eigenaren van zonnepanelen bijvoorbeeld ook handiger voor inzage in de eigen elektriciteitsproductie en het terugleveren van zijn zijn elektriciteit.

Bron: Nu.nl

Bam plaatst miljoen slimme meters
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.