Barclays krijgt boete voor valse beinvloeding energieprijzen

 

Barclays en vier handelaren die voorheen werkzaam waren hebben een boete opgelegd gekregen van 487,9 mln dollar van de FERC ( Federal Energy Regulatory Commission.

De FERC heeft geconstateerd dat er tussen november 2006 en december 2008 door de handelaren de energieprijzen valselijk waren beinvloed.  De FERC besloot daarop om Barclays en het toenmalige hoofd van de handelsafdeling te beboeten. Het voormalige hoofd kreeg een boete van 15 mln dollar opgelegd, en de overige handelaren werden elk beboet voor 1 mln dollar. Barclays zelf kreeg een boete van 435 mln dollar tevens kan Barclays nog eens 35 mln dollar van de gemaakte winst afdragen.

Barclays krijgt boete voor valse beinvloeding energieprijzen
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!