Belastingkorting op groene energie huurders

logo zonne-energie

Minister Kamp heeft aangegeven dat er in de nabije toekomst een belastingkorting komt voor zonnepanelen voor huurhuizen. Nu word er alleen nog maar een belastingkorting verstrekt voor bedrijven en woningbezitters.

Aandeel duurzame energie stijgt door voordeel voor huurders

De minister wil de huurders hiermee tegemoet komen, het pluspunt voor het huurdersgedeelte is dat de geproduceerde elektriciteit een vrijstelling krijgt op de energiebelasting. Dit zal vijf tot zeven ct per kilowattuur gaan schelen. Ook worden de woningcorporaties hiermee geprikkeld om meer te willen investeren in duurzame energie.

Wanneer de maatregel van kracht is draagt het tevens bij aan het aantrekkelijker worden van een te verhuren woning, de installateurs van zonnepanelen zien hierdoor hun werkgelegenheid mede toenemen. Het sluit aan bij de gemaakte afspraken uit het Energieakkoord.

Belastingkorting op groene energie huurders
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.