Belegging in duurzame energie door Amazon

windenergie

Amazon heeft met Pattern Energy Group een overeenkomst van 13 jaar afgesloten. Met deze overeenkomst neemt het Amerikaanse bedrijf windenergie af van het windpark dat in de staat Indiana zal worden gebouwd.

Vanaf volgend jaar januari zal het windpark operatief zijn, en Amazon zal 500.000 Megawattuur jaarlijks afnemen. De windenergie zal worden gebruikt voor hun datacentrum. Het bedrijf bied op grote schaal cloud computing aan, en mag grote namen tot hun klantenbestand rekenen: Netflix, Siemens, Unilever en Vodafone.

Net als andere grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Google gooit Amazon Web Services het ook over de duurzame boeg. Het bedrijf wil zoveel mogelijk haar energievoorziening op duurzame energie laten draaien. Op gebied van CO2 reductie is Amazon al CO2 neutraal in Oregon en Frankfurt.

Bron: Duurzaam bedrijfsleven

Belegging in duurzame energie door Amazon
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!