Belgisch huishouden gaat meer betalen voor gas

gasprijzen

Dankzij de hervorming van de regering Di Rupo om grote industriële bedrijven een korting te geven, gaat een gemiddeld Belgisch huishouden hierdoor meer betalen voor zijn energierekening 2014.

De kortingen die de bedrijven ontvangen lopen op tot een maximum van €750.000 euro per jaar. Degenen die daar dus aan meebetalen zijn de huishoudens. Per 1 september zal de verhogen voor hun stijgen tot een 70%. De maatregel is getroffen door de regering om de noodlijdende bedrijven een helpende hand te bieden, daar zij steeds concurreren met bedrijven uit het buitenland die een stuk minder betalen voor elektriciteit en gas.

Een huishouden zal per jaar 55 euro meer gaan betalen voor aardgas. Een gemiddeld bedrijf zoals Nike ziet een verhoging tegemoet van 3000 tot 4000 euro per jaar. De bedrijven zijn een belangrijke spil in de economie vandaar dat Di Rupo ze tegemoet komt maar wel ten koste van de consument.

 

Belgisch huishouden gaat meer betalen voor gas
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!