Belgische slimme meters voor gas een gevaar

Volgens de krant La Libre Belgique zijn de zogenoemde slimme-budgetmeters die¬†Belgische¬†huishoudens in huis hebben gevaarlijk. Er zijn risico’s bij mankementen aan de budgetmeters.

Traditionele gasmeters zijn veiliger

De gewone gasmeters hebben een veel betere veiligheidsgarantie dan de budget-slimme-meters, de budgetmeters hebben niet dezelfde kwaliteit en garantie’s. De budgetmeters zijn vanaf 2008 ge√Įnstalleerd in veel woningen in Walloni√ę en Vlaanderen. Een rapport van Synergrid geeft aan dat er een groot risico ¬†bestaat bij het gebruik van de slimme meter voor aardgas. De mankementen komen voor bij 10% van de slimme-budgetmeters.

De regering neemt spoedmaatregelen om de budgetmeters en bijbehorende installatie stop te zetten, tevens word er gezocht naar een geschikte oplossing voor een andere optie.

Belgische slimme meters voor gas een gevaar
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.