Belgische toezichthouder stelt Eandis in gebreke

rechter

Netbeheerder Eandis is door de Belgische toezichthouder Vreg in gebreke gesteld omdat zij geen aanvullende informatie hebben verstrekt voor de opbouw van hun tariefsplan.

De Vreg presenteert op 1 januari 2015 nieuwe tarieven voor de netbeheerders en heeft daarvoor een plan ontwikkeld. De netbeheerders zijn verplicht om aanvullende informatie te verschaffen zodat de Vreg haar tarieven daarop kan baseren.

Een netbeheerder moet zijn budget en kosten opgeven in verband met een deadline die afgelopen woensdag verliep. Eandis mag haar besluit aanvechten in een daarvoor bestemde hoorzitting, maar de Vreg kan desalniettemin de netbeheerder toch een boete opleggen. Desondanks zal de Vreg Eandis ook de nieuwe tarieven op 1 januari opleggen.

Beoordelingen

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op zaterdag, 20 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op zaterdag, 20 juli 2019.

Een reactie plaatsen