Belgische toezichthouder stelt Eandis in gebreke

rechter

Netbeheerder Eandis is door de Belgische toezichthouder Vreg in gebreke gesteld omdat zij geen aanvullende informatie hebben verstrekt voor de opbouw van hun tariefsplan.

De Vreg presenteert op 1 januari 2015 nieuwe tarieven voor de netbeheerders en heeft daarvoor een plan ontwikkeld. De netbeheerders zijn verplicht om aanvullende informatie te verschaffen zodat de Vreg haar tarieven daarop kan baseren.

Een netbeheerder moet zijn budget en kosten opgeven in verband met een deadline die afgelopen woensdag verliep. Eandis mag haar besluit aanvechten in een daarvoor bestemde hoorzitting, maar de Vreg kan desalniettemin de netbeheerder toch een boete opleggen. Desondanks zal de Vreg Eandis ook de nieuwe tarieven op 1 januari opleggen.

Belgische toezichthouder stelt Eandis in gebreke
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!