Bespaar op uw gasverbruik

Is uw CV-ketel toe aan vernieuwing? Neem een HR-ketel. Waarom? Een HR-ketel is zuiniger in verbruik dan de huidige cv ketels. De prijs voor een hoge rendementsketel is even duur in aanschaf als voor een VR-ketel. Huishoudens die een gewone CV-ketel hebben hebben daarnaast ook nog eens een boiler of een geiser, dit zorgt ervoor dat er extra energie verbruikt word. De CO2 uitstoot en hoge energierekening zorgen voor een extra belasting van het milieu en uw portemonnee.

Een HR-ketel is een zogenoemde doorstroomketel. Deze ketels hoeven geen water op te slaan in een apart vat om het te verwarmen. Dit bespaard u energie. Wel duurt het langer voordat uw water op de gewenste temperatuur is. Met het plaatsen van een HR-ketel kunt u tot ruim 400 euro besparen per jaar.

De HR-ketels zijn voorzien van een warmtewisselaar en een A+ pomp ook heeft het een zelf regulerend systeem ingebouwd. Met deze functie’s kan het toestel gebaseerd op een ingesteld verbruikersprofiel zelf het comfort en energiezuinigheid regelen. Het ingebouwde Mult-gasblok is al aangepast op toekomstige gassoorten zoals biogas of schaliegas.

Meerdere fabrikanten zoals Atag en Nefit bieden goede combiketels aan. Ook is er de mogelijkheid om de HR-ketel te huren of te leasen. Lees daarom vantevoren goed de voor en nadelen voordat u overgaat op een HR-ketel. Voor verdere informatie kunt u kijken op www.milieucentraal.nl.

Bespaar op uw gasverbruik
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!