Besteding in groene energie afgenomen

duurzameenergie

Volgens het Bloomberg New Energy Finance report is er in 2013 minder aan geld aan groene energie besteed. De Verenigde Staten, China en Europa zagen dit met 12% dalen.

De daling is te danken aan de opkomst van zonne-energie deze is juist toegenomen, de aanschafprijzen voor zonnepanelen waren een stuk goedkoper dus werd zonne-energie aantrekkelijker. De duurzame energiesector zag daardoor zijn investeringen teruglopen.

De risicolanden profiteren alleen nog niet van de opkomst in zonne-energie klimaattechnisch bekeken, de oplopende temperaturen in Australie of Soedan met zijn overstromingen. De temperatuur wereldwijd loopt op, zo heeft Suriname ineens te maken met hagelbuien die in de praktijk eigenlijk niet eens kunnen met hun warme klimaat. Het klimaat moet veranderd worden, zo moet de uitstoot verminderd worden en moeten we zo min mogelijk fossiele brandstoffen proberen te verbruiken. Er zijn landen waar subsidie’s uitgegeven worden om fossiele brandstoffen te verbruiken. De tegenpolen zorgen voor een onbalans waar er 88 mrd dollar gesubsidieerd word aan duurzame energie, gaat er 500 mrd dollar aan subsidie naar fossiele brandstoffen.

Besteding in groene energie afgenomen
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!