Biobatterij produceert energie van suiker

suiker

Onderzoekers van de Virginia Tech Universiteit hebben een speciale biobatterij gemaakt die energie uit suiker kan halen. De biobatterij kan tien maal zoveel energie opslaan dan de bekende lithium batterij die gebruikt word voor smarttelefoons en andere gadgets.

De onderzoekers van de Universiteit stellen dat de biobatterij in drie jaar gebruiksklaar is. De duurzame manier van energie opwekken geschied dus via suiker in dit geval. Een gewone lithiumbatterij haalt zijn energie uit chemicalien. Het moet een vervanger worden voor wegwerpbatterijen, maar ook voor de oplaadbare variant. Deze vorm is goedkoper en makkelijk bij te vullen en biologisch afbreekbaar. De onderzoekers zijn erg enthousiast over hun uitvinding en het ligt in de lijn der verwachting dat binnen drie jaar de biobatterij in smartphones en tabletten worden geplaatst.

Biobatterij produceert energie van suiker
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.