Boerenstel biedt windenergie aan via marktkraam

Boerderij eigenaren Gerard en Monique hebben een uniek concept op de markt gebracht. Het stel bied windenergie afkomstig van hun eigen windmolen aan op de Amsterdamse markt waar zij ook hun bio aardappels en pompoenen verkopen.

De capaciteit van hun opgewekte duurzame energie is voldoende om 400 huishoudens in hun energiebehoefte te kunnen voorzien. Eerder deden zij dit met duurzame energieleverancier Vandebron online. Het is nog niet eerder voorgekomen dat op een dergelijke manier stroom word verkocht zonder tussenkomst van een energieleverancier.

Voordeel voor het boerenstel is dat zij hun geproduceerde energie aan kunnen bieden voor een zelf vastgestelde prijs. Een eigenaar van een windmolen is door de liberalisering vrij om deze stappen te kunnen zetten. Er zijn wel al een aantal energieleveranciers zoals Vandebron maar ook Kas energie, en DGB Energie die hun duurzame energie afnemen van lokale boerenbedrijven om het vervolgens aan de consument aan te bieden.

Bron: RTL Nieuws

Boerenstel biedt windenergie aan via marktkraam
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.