Brits verouderd elektriciteitsnet houd duurzame energie tegen

elektriciteitsmast

Het verouderde elektriciteitsnet in het Verenigd Koninkrijk zorgt ervoor dat de geproduceerde groene stroom niet toegevoegd kan worden aan het net. Het nieuwe Britse kabinet moet investeren in het elektriciteitsnet.

Elektriciteitsnet verhard en verouderd

Er is niet voldoende capaciteit om de geproduceerde stroom toe te voegen omdat de infrastructuur verouderd is. Western Power Distribution heeft het elektriciteitsnet daarom gesloten voor nieuwe duurzame energieprojecten voor de komende zes jaren. Grote delen in het Verenigd Koninkrijk hebben amper voldoende capaciteit om dit te dragen.

Verenigd Koninkrijk moet aandeel duurzame energie verdubbelen

Het Verenigd Koninkrijk moet 15% aan duurzame energie opwekken tegen 2020. Ze zijn al op de helft omdat het percentage ook transport en warmte inhoud. The Office for National Statistics zei in februari dat de Britten op koers liggen om aan hun doelstellingen te voldoen, maar ze moeten hun aandeel uit hernieuwbare bronnen minstens met 50% verdubbelen om dit te behalen.

Ofgem en kabinet moeten meer investeren in elektriciteitsnet

Het elektriciteitsnet heeft investeringen nodig en de overheid en Ofgem zijn laks geweest ermee. Op dit moment zijn daken voorzien van zonnepanelen die niet kunnen worden aangesloten op het net. Het gebrek aan capaciteit word verergerd door te hoge aansluitkosten die bedrijven moeten betalen. Voor 80% van de bedrijven is de aansluiting te duur om het levensvatbaar te maken.

Ofgem heeft de betalingen van de bedrijven vooraf nodig om het netwerk te kunnen aanpassen. De energie waakhond stelde dat de installatie’s in duurzame energie waren verhoogd met 40%. Dit zorgt voor een overbelasting op het netwerk.

Bron:RenewablesbIZ

Brits verouderd elektriciteitsnet houd duurzame energie tegen
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!