Britse Energieleverancier kondigt verhoging aan van 9%

logo british gas

British Gas heeft aangekondigd zijn prijzen voor elektriciteit en gas te verhogen met 9%, daarmee word de jaarlijkse energierekening verhoogd met ruim 120 pond. David Cameron is zeer teleurgesteld en geeft aan dat consumenten over moeten stappen naar een goedkopere energieleverancier. Vooral de lage inkomens hebben hier onder te lijden.

Energieprijzen bevriezen

De Britse energieleveranciers hanteren ieder hun eigen energietarieven. De labour oppositie wil wanneer zij de verkiezingen winnen in 2015 de energie en gastarieven bevriezen voor 20 maanden vanaf 2017. Met deze maatregel willen ze de constante stijgingen destabiliseren.

Britten nemen weinig moeite om energie te vergelijken

Het Britse energyhelpline.com geeft aan dat de standaardprijzen voor energie nikszeggend zijn, je betaald daarmee standaard teveel. Maar er zijn weinig energieleveranciers die eruit springen qua prijs. Vandaar dat het voor de Britten teveel gedoe is om die energievergelijking te maken. Toch loont het wel voor de Britten om die vergelijking te gaan maken. Er zijn wel prijsvechters die goedkoper zijn dan British Gas.

Een energie vergelijk maken is een fluitje van een cent. Zoek die goedkoopste energie aanbieding. En stap vandaag nog over op Energievergelijking.nl

Britse Energieleverancier kondigt verhoging aan van 9%
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.