Britten zoeken investeerders voor zonne-energie uit Afrika

zonnecelpanelen

In Groot-Britannië zijn een groep investeerders bezig met een project om zonne-energie uit het Noorden van Afrika te gaan importeren alleen zijn hier nog financiële middelen voor nodig.

Het bedrijf TuNur dat betrokken is bij dit project  wil met dit initiatief laten zien dat het mogelijk is om goedkopere energie te kunnen importeren. Het project werkt met een techniek waar zij een gedeelte van de geproduceerde zonne-energie kunnen opslaan. Deze vorm kan 20% lager in kosten uitvallen dan de kosten voor windenergie.

Elektriciteit zonder gebruik van koolstof

TuNur beloofd in ieder geval koolstofarme elektriciteit te kunnen leveren. Dit is ook goedkoper dan het gebruik van kernenergie. Maar daarvoor moet het bedrijf wel de kans krijgen vinden zij om dit in werkelijkheid te tonen. Het bedrijf heeft zelf een eigen investering gedaan van €10 mln voor de bouw van een zonnepark in Tunesië.

Bron: Duurzaambedrijfsleven

Britten zoeken investeerders voor zonne-energie uit Afrika
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier 2019/2020. U kunt direct honderden euro's besparen!

Online energie vergelijken loont meer dan ooit

In 2018 hebben een record aantal mensen energieleveranciers met elkaar vergeleken. Duizenden mensen hebben met onze gratis en onafhankelijke energievergelijker honderden euro's weten te besparen. En omdat de energie prijzen in 2019 zijn gestegen verwachten wij dat nu nog meer mensen online energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste om zo zoveel mogelijk geld te besparen. Wij houden alle kosten real-time in de gaten en bieden u informatie over energie vergelijken en het vinden van de beste energiedeal.