Budgetenergie wint energiecollectief

Energiemaatschappij Budgetenergie.nl. Nederlands nieuwste energieleverancier, heeft de laagste prijs geboden voor de leden van het energiecollectief, dat is georganiseerd door de Consumentenbond. Budgetenergie geeft alle leden van het energiecollectief een gemiddelde korting van 372 euro per jaar met 1-jarige energiecontracten.

Ook is het mogelijk om een contract aan te gaan voor een periode van 3 jaar. Met het 3-jarige energiecontract geeft Budgetenergie een gemiddelde korting van 229 euro.

Veel positieve naamsbekendheid

Dat de jonge energieleverancier het energiecollectief heeft gewonnen zorgt voor veel positieve naamsbekendheid. Alle leden van het collectief krijgen namelijk te weten dat Budgetenergie de goedkoopste energieleverancier is. Dat betekent dat niet alleen de leden van het energiecollectief vernemen van het bedrijf Budgetenergie, maar ook de mensen die zich niet hadden ingeschreven, of te laat hadden ingeschreven. Iedereen kan namelijk zien dat Budgetenergie de winnaar is en dus de goedkoopste is.

Niet alle energieleveranciers deden mee

Bij het energiecollectief van de Consumentenbond doen helaas niet alle energieleveranciers mee. De reden hiervan heeft te maken met de commissie die de Consumentenbond van de deelnemende energieleveranciers vraagt. Deze bedraagt namelijk zo’n 60 euro per ingeschreven lid. Dat zorgt er voor dat diverse energieleveranciers niet kunnen meedoen omdat ze een deelname namelijk niet kunnen betalen.

Budgetenergie vergelijken met andere aanbieders

Het is altijd verstandig om de energieprijzen van de energieleveranciers te vergelijken. Zo weet u immers wie de goedkoopste is. Omdat niet alle energieleveranciers hebben meegedaan, die wel heel goedkoop zijn loont het de moeite om een persoonlijke energievergelijking te maken. Om te binnen gaat u eerst naar onze energievergelijker. Vermeld daar uw gegevens en bereken de energiekosten van alle energie leveranciers. Zo weet u direct of u nog meer geld kunt besparen.

Budgetenergie wint energiecollectief
2 beoordelingen 10 gemiddeld

1 gedachte over “Budgetenergie wint energiecollectief

  1. via de de consumentenbond kan men zich opgeven voor het energiecollectief.
    kliinkt mooi, maar ik lees op deze site dat aan leverancier per lid 60 euro moet betalen.
    Dan is het toch logisch in deze markt met moordende concurrentie dat er een aantal aanbieders niet mee doen. uiteindelijk zal zo’n aanbieder die 60 euro moeten doorberekenen aan de consument. 60 euro vind ook een behoorlijk hoog bedrag

    olijfje3

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!