Buitenlandse energiebedrijven gehackt door Russen

 

Russische hackers hebben de laatste tijd op energiebedrijven en netbeheerders aanvallen uitgevoerd. Zo konden de hackers binnenin het controlesysteem komen.Ā 

Strategische spionage

Symantec meldde dit in een rapport. De hackers hebben hun doel gericht op belangrijke bedrijven die een strategisch belang vormen voor de energievoorziening. Wanneer ze kwaad in het zin hebben kunnen ze zelfs de energielevering belemmeren. De groep hackers noemt zich Energetic Bear.

Ook zijn oliepijpleidingen het doelwit, de getroffen bedrijven zijn gestationeerd in landen als: Verenigde Staten, Spanje, Frankrijk,Ā Ā ItaliĆ«, Duitsland, Turkije en Polen.

Bron: Telegraaf

Buitenlandse energiebedrijven gehackt door Russen
1 beoordelingen 4 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.