Check of uw huis geschikt is voor zonne-energie

Met de huidige regelgeving is het een stuk makkelijker geworden om zelf zonne-energie op te wekken. Waar eerst alleen bedrijven hun daken voorzagen van zonnepanelen, kan de particulier dat nu ook. Ook kan men zoeken op aanbieders van zonnepanelen die het keurmerk Zonnekeur Installateur dragen.

Wanneer u voornemens bent om zonnepanelen of een zonneboiler te gaan aanschaffen dan kunt u op de website www.zonnekaart.nl door middel van uw postcode checken of uw dak geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen of een zonneboiler. De website bied ook een handige rekenmodule zodat u uit kunt rekenen wat uw belegging kan opleveren. Tevens is er een scala aan informatie over:

  • subsidie’s
  • technieken
  • installateurs
  • zonneboilers
  • klimaatdoelstellingen

Bent u benieuwd naar duurzame energie en wilt u deze energietarieven vergelijken? Vergelijk dan energie op Energievergelijking.nl

 

 

Check of uw huis geschikt is voor zonne-energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!