Chinezen verhogen aandeel zonnestroom

blauwe-lucht-zonnepanelen

China wil haar aandeel in zonne-energie gaan verhogen want vanaf volgend jaar moeten ze 10 GW aan zonne-energie gaan opwekken.

Door de nucleaire ramp die plaatsvond in Japan wil China haar kernreactoren uitvoerig controleren en stellen zij nieuwe projecten stil. China heeft verder haar aandeel in duurzame energie verhoogt naar 50 GW in 2020. Het overgrote deel van de zonnepanelen komen van Chinese bodem en dat maakt het land tot de grootste in het verkopen van zonnepanelen en de daarbij behorende apparatuur.

Ondanks dat China samen met de Verenigde Staten en Duitsland het meeste investeert in duurzame energie, worden ook in het land de meeste broeikasgassen geproduceerd. In 2013 installeerde China al een record, toen werd er een extra vermogen van 12 GW geplaatst.

 

Chinezen verhogen aandeel zonnestroom
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.