CO2 reductie door meer investeringen in duurzame energie

co2uitstoot

Er moet meer geinvesteerd worden in schonere energie om de CO2 reductie te versnellen zo stelt Brussel.

In de presentatie van het Europese Energie-stappenplan in 2050 worden meerdere plannen geopperd die ervoor moeten zorgen dat de C02 reductie met 80% verminderd is.

Wel word aangegeven dat de investeringen zullen leiden tot hogere energieprijzen. Maar die zal in 2030 gestabiliseerd zijn en zelfs gedaald zijn. De investeringen in schonere energie gaan dan duidelijk iets opleveren. De duurzame energiebronnen zoals windenergie en zonne-energie kosten namelijk niks en zijn altijd voorradig.

Günther Oettinger benadrukt ook dat de investeringen zo snel mogelijk moeten worden gedaan om in toekomst niet voor dure verrassingen komen te staan.

Bron: Nu.nl

CO2 reductie door meer investeringen in duurzame energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!