CO2 uitstoot gelijk gebleven in 2014

broeikasgas

Het IEA heeft aangegeven dankzij een onderzoek naar het CO2 broeikaseffect dat het vorig jaar gelijk is gebleven in de energiesector. Voor het eerst in 40 jaar is het aandeel niet gestegen.

CO2 uitstoot word teruggedrongen met strenge maatregels

De actie’s die ondernomen zijn om het CO2 gehalte terug te dringen hebben zo te zien haar vruchten afgeworpen. De energiebehoefte en het gebruik ervan in China en de andere OESO landen zijn veranderd vandaar de gelijkblijvende uitstoot.

China verduurzaamd steeds meer

Doordat China haar energie nu meer uit duurzame bronnen opwekt, zoals zonne-energie en waterkracht is er ook minder CO2 uitstoot. Zo word er meer aan energie besparen gedaan en het accent word meer verlegd naar hernieuwbare energie.

Economie staat tegenwoordig los van broeikaseffect

Voorheen wanneer de CO2 stoot ook gelijk bleef had dit te maken met de kwakkelende economie. Tegenwoordig word de economie gescheiden van het broeikaseffect. Op 15 juni in Londen komt het IEA met een uitgebreider rapport over het klimaat en energie.

Bron: NOS

CO2 uitstoot gelijk gebleven in 2014
2 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.