Contact


EnergieVergelijking.nl
KvK nr: 63002744
BTW nr: 8550.492.48.B01
Verlengde schrans 131-n
8935 BA Leeuwarden
Nederland

Klantenservice
Heeft u vragen over Energievergelijking.nl? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar tot 18:00 uur. We helpen u graag mee met het vinden van de voordeligste energieleverancier op basis van uw eigen situatie, verbruik en voorkeuren.

Heeft u een e-mail van ons ontvangen?

De laatste tijd ontvangen wij berichten van mensen die denken dat zij e-mails van ons ontvangen met allerlei aanbiedingen. Dit is echter niet het geval. Wij versturen namelijk geen spam. Ook niet via een nieuwbrief. Sterker nog, wij hebben geen nieuwsbrief.

Heeft u onlangs een soortgelijke e-mail ontvangen en bent u van mening dat deze bij ons weg komt? Dan ontvangen wij graag een kopie van de tekst waar Energievergelijking.nl in word vermeld samen met het e-mail adres waaruit de e-mails worden verzonden.

Update: Inmiddels hebben wij een adres kunnen achterhalen, namelijk info@bosttrck.info. Dit is geen e-mail adres van ons. Wij weten ook niet van wie deze e-mail is. Wanneer wij kijken op bosttrck.info zien wij wel een veld waarin men kan aangeven dat zij geen email willen ontvangen, maar dat is dan ook het enige. Heeft u misschien nog meer informatie die kan ons helpen bij het vinden van de eigenaar, dan vernemen wij het graag.

Update: Omdat we extra informatie van ontvangers hebben gekregen (waarvoor dank) weten we welk bedrijf de e-mail spam heeft verstuurd. Dit bedrijf heet “Besparen Kan”. Wilt u zich afmelden, dan dan naar “Besparen kan”. Wij kunnen u niet uitschrijven.

Met vriendelijke groet,
Energievergelijking.nl


Contact
118 beoordelingen 8.5 gemiddeld