Dalende olieprijs doet niets af aan populariteit in beleggen duurzame energie

logo duurzaam

Ondanks het dalen van de olieprijzen in 2014 heeft dat niets afgedaan aan de populariteit van beleggingen in duurzame energie. 

Zonne-energie blijft populair

Zonne-energie beleggingen doen het nog steeds goed, de kosten voor zonne-energie dalen en dat zorgt voor een gezonde concurrentiestrijd met grijze energie productie. Zonne-energie in Japan kan al concurreren met het vloeibare LNG gas.

CO2 reductie al in gang gezet

De grote landen zijn steeds meer bezig met de CO2 beperking om het verder opwarmen van de aarde te voorkomen. Ook word hierdoor het vele smog dat zich bevind in de steden teruggedrongen. China is actief met haar duurzame energie doelstellingen. Zij streven naar 20% uit duurzame energie productie in 2030.

Windenergie kan groeien naar 3% en China wil haar energieproductie uit zonne-energie opschalen naar 3%. China zal wel te maken krijgen met concurrentie uit andere landen waar het betreft de beleggingen in zonne-energie en wel uit Canada, zij zullen de concurrentie aangaan met de goedkope zonneproducten die China momenteel overspoelt.

Bron: Fondsnieuws

Dalende olieprijs doet niets af aan populariteit in beleggen duurzame energie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op zaterdag, 20 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op zaterdag, 20 juli 2019.

Een reactie plaatsen