Dalende olieprijs doet niets af aan populariteit in beleggen duurzame energie

logo duurzaam

Ondanks het dalen van de olieprijzen in 2014 heeft dat niets afgedaan aan de populariteit van beleggingen in duurzame energie. 

Zonne-energie blijft populair

Zonne-energie beleggingen doen het nog steeds goed, de kosten voor zonne-energie dalen en dat zorgt voor een gezonde concurrentiestrijd met grijze energie productie. Zonne-energie in Japan kan al concurreren met het vloeibare LNG gas.

CO2 reductie al in gang gezet

De grote landen zijn steeds meer bezig met de CO2 beperking om het verder opwarmen van de aarde te voorkomen. Ook word hierdoor het vele smog dat zich bevind in de steden teruggedrongen. China is actief met haar duurzame energie doelstellingen. Zij streven naar 20% uit duurzame energie productie in 2030.

Windenergie kan groeien naar 3% en China wil haar energieproductie uit zonne-energie opschalen naar 3%. China zal wel te maken krijgen met concurrentie uit andere landen waar het betreft de beleggingen in zonne-energie en wel uit Canada, zij zullen de concurrentie aangaan met de goedkope zonneproducten die China momenteel overspoelt.

Bron: Fondsnieuws

Dalende olieprijs doet niets af aan populariteit in beleggen duurzame energie
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!