Dankzij 2014 extra opbrengst van 5% voor zonne-energie opwekkers

zon-energie

Milieu Centraal heeft berekend dat vorig jaar dankzij het extra zonne-uren dit een opbrengst van 5% heeft opgeleverd. Aan zonne uren waren er 200 uur meer dit betekent voor de eigenaren van zonnepanelen een extraatje van 62 kWh ( set 6 zonnepanelen ).

De extra opbrengst is te vergelijken met energiebehoefte van 13.000 huishoudens. Zonne-energie is afhankelijk van het aantal zonne-uren dat Nederland over een jaar heeft. In 2014 ging het om ruim 1800 zonne-uren terwijl het gemiddelde 1600 is. De jaren 2008 en 2010 waren goed voor gemiddeld 1700 zonne-uren met als uitschieter 2003 met een totaal van 2021.

Uiteindelijk is het een indicatie omdat de bewolking ook een rol speelt. Momenteel bezit 8% van Nederland zonnepanelen of zonnecollectoren dit staat ongeveer voor 230.000 huishoudens.

Overstappen op groene energie? Lees dan eerst even: groene energie wat is het? En bekijk welk aanbod voor u het beste is op EnergieVergelijking.nl

Bron: Groene Courant

Dankzij 2014 extra opbrengst van 5% voor zonne-energie opwekkers
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!