De beste energie aanbiedingen voor 2018

De beste energie aanbiedingen voor 2018 kunt u alvast opzoeken met EnergieVergelijking.nl. Wij zetten ze namelijk in onze energievergelijker voor u op een rijtje. Wat maakt een energie aanbieding nou echt de goedkoopste aanbieding? Natuurlijk hangt dat af van wat u vindt. Niet wat wij vinden, maar we helpen u wel een handje op weg. De goedkoopste energieleverancier met een enorme cashback korting trekt de meeste consumenten over de streep.

Er kan altijd bespaard worden

Wanneer men doorheeft dat er op hun jaarlijkse kosten voor energie en gas honderden euro’s bespaard kunnen worden dan is overstappen gemakkelijk. Vooral gezinnen hebben te maken met hoge energiekosten. Dit bedrag moet elke maand weer aan de energieleverancier betaalt worden. Een voorbeeld van een gezin met een verbruik van 3000 kWh en 1500 m3 betaalt per jaar misschien €1800 tot €2000. Dat is een enorme onkostenpost waar echt wel op te besparen valt. Bekijken we de energie aanbiedingen van 2017 dan zien we dat er al snel €500 per jaar bespaard kan worden. We geven een voorbeeld hieronder wat een gezin kwijt is bij een nieuwe energieleverancier.

  • Engie 1 jaar Stroom en Gas €1335,56 per jaar*
  • EnergieDirect 1 jaar Stroom en Gas €1354,09 per jaar*
  • Oxxio 1 jaar Stroom en Gas €1356,51 per jaar*
  • Essent Zeker 1 jaar Stroom en Gas €1381,79 per jaar*
  • Budget Energie 1 jaar Stroom en Gas €1432,90 per jaar*

* verbruik van 3000 kWh en 1500 m3 Regio 8 Gelderland

De beste energie aanbiedingen vergelijken

Overstappen in 2017 betekent dat u uw energiekosten een jaar vastlegt tot aan 2018. U betaalt dus ongeveer €1350 per jaar voor energie en gas. Mits u uiteraard om uw energieverbruik denkt. De stelregel om energie te besparen blijft van belang. Want met energie besparen bespaart u ook op uw energiekosten 2018.

Spannend: Wie is de goedkoopste energieleverancier 2018?

Het blijft elk jaar weer spannend het energie vergelijken. Want de goedkoopste energie leveranciers blijven rouleren. Daar zit juist de clou in wie de goedkoopste energieleverancier 2018 is. Vorig jaar was het misschien energieleverancier Essent maar dit jaar kan Oxxio ineens de goedkoopste zijn. De ene cashback korting is hoger dan de andere, maar bij de ander kan het leveringstarief weer lager zijn. Om het u zelf niet moeilijker te maken hebben wij de jaarlijkse kosten bovenaan gezet. De filters kunt u tijdens het energie vergelijken eenvoudig aanpassen. Misschien wilt u alle groene stroom enkel uit Nederland vergelijken. Dan komen daar weer andere energie aanbiedingen uit voort.

Uw nieuwe energierekening voor 2018

Ons uitgangspunt is dat u kunt besparen hoe u het ook wendt of keert. Wilt u alleen de goedkoopste stroomprijzen 2018 achterhalen? Vink dan alleen stroom aan, wilt u enkel de gasprijzen 2018 achterhalen? Vink dan alleen gas aan. Aan alles wordt gedacht in een persoonlijke energievergelijking. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat u bespaart toch wel. Wilt u ook minstens €500 per jaar besparen op uw energiekosten 2018? Pak uw energierekening er dan bij en bekijk de nieuwe energierekening 2018. Stap gratis en met gemak over op EnergieVergelijking.nl.

De beste energie aanbiedingen voor 2018
10 beoordelingen 8.2 gemiddeld

Een reactie plaatsen

negen − twee =