De Kuip stapt over naar 100% groene energie

De Kuip stapt over naar 100% groene energie

De Kuip, het stadion van de voetbalclub Feyenoord, stapt over naar 100% groene energie. De overstap naar groene energie zorgt voor een besparing van maar liefst 3,7 miljoen kilogram CO2 op jaarbasis.

Hoofdsponsor Qurrent neemt een groot gedeelte van het collectieve zonne-energiedak voor eigen rekening. Op het dak van Nissan Amsterdam worden ook maar liefst 8.911 zonnepanelen geplaatst als crowdfundingsplatform.

100% groene energie uit Nederland

Alle groene energie voor de Kuip wordt opgewekt in Nederland. Feyenoord en Qurrent willen nog meer gezamenlijke, groene projecten uitvoeren.

Wilt u ook verduurzamen met uw woning of onderneming? Start dan direct met energie vergelijken en stap ook over op een duurzame energieleverancier.

De Kuip stapt over naar 100% groene energie
3 beoordelingen 10 gemiddeld

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen?

Energie vergelijken en de goedkoopste energie aanvragen? Met onze energievergelijker kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen. Vergelijk alle aanbieders online en profiteer van aantrekkelijke energie aanbiedingen. Huishoudens kunnen al snel honderden euro's besparen. Bedrijven kunnen zelfs duizenden euro's besparen. Start direct met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen op uw energierekening.

Overzicht van de beste energie aanbiedingen op woensdag, 17 juli 2019

Voor het laatst bijgewerkt op woensdag, 17 juli 2019.

Een reactie plaatsen