De Kuip stapt over naar 100% groene energie

De Kuip, het stadion van de voetbalclub Feyenoord, stapt over naar 100% groene energie. De overstap naar groene energie zorgt voor een besparing van maar liefst 3,7 miljoen kilogram CO2 op jaarbasis.

Hoofdsponsor Qurrent neemt een groot gedeelte van het collectieve zonne-energiedak voor eigen rekening. Op het dak van Nissan Amsterdam worden ook maar liefst 8.911 zonnepanelen geplaatst als crowdfundingsplatform.

100% groene energie uit Nederland

Alle groene energie voor de Kuip wordt opgewekt in Nederland. Feyenoord en Qurrent willen nog meer gezamenlijke, groene projecten uitvoeren.

Wilt u ook verduurzamen met uw woning of onderneming? Start dan direct met energie vergelijken en stap ook over op een duurzame energieleverancier.

De Kuip stapt over naar 100% groene energie
3 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!