Delen van Elektriciteit zorgt voor lagere energierekening

acm nma onafhankelijke energievergelijker

De Autoriteit Consument & Markt heeft bekend gemaakt dat Nederland een afspraak heeft gemaakt om onderling de elektriciteit te delen met Duitsland, België, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. Door deze afspraak betalen bedrijven en particulieren een paar miljoen euro minder per jaar aan elektriciteit.

Ook is deze afspraak bedoeld om de balans op het elektriciteitsnetwerk te kunnen waarborgen. Een voorbeeld hieruit voortvloeiend is om tekorten in elektriciteit te voorkomen, zoals bijvoorbeeld het geval is in België die een noodplan heeft opgezet voor een dreigend stroomtekort voor de aankomende winter. Doordat de andere landen hun bijdrage leveren aan het net word de afhankelijkheid van import elektriciteit ook verkleind.

Er word dan eerst naar de eigen voorraad gekeken voordat er elektriciteit geimporteerd hoeft te worden van Rusland en andere landen.

Bron: Nu.nl

Delen van Elektriciteit zorgt voor lagere energierekening
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!