Delta Energie benadeeld klanten met zonne-energie

logo zonnepark

Energieleverancier Delta moet volgens GroenLinks op het matje geroepen worden omdat de leverancier haar klanten benadeeld in de afrekening van zonne-energie. 

Delta meet met twee maten ten nadele

Uit een eerder gepubliceerd bericht werd al duidelijk dat er een paar energieleveranciers zijn die hun klanten benadelen voor hun geproduceerde zonne-energie. Delta is één van deze leveranciers. De klanten van Delta die hun geproduceerde zonne-energie salderen bij het bedrijf krijgen een hoger tarief opgelegd, en dit vind GroenLinks onacceptabel.

De opgewekte zonne-energie word namelijk teruggeleverd aan het net. Maar wanneer bij gebrek aan zonuren de klanten stroom afnemen van Delta betalen zij meer.Hierdoor ontmoedigd de energieleverancier het gebruik van zonnepanelen. Om dit te voorkomen moeten er twee aparte energiemeters komen één voor het terugleveren en één voor de afname van stroom.

Delta Energie benadeeld klanten met zonne-energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!