Delta voornemens om Belgiƫ stroom te leveren

gascentrale

Energieleverancier Delta is voornemens omĀ BelgiĆ« stroom te gaan leveren. De leverancier wil haar gascentrale daarvoor inzetten door deze aan te sluiten op het Belgische energienet.

De Belgische overheid verstrekt namelijk een subsidie van enkele miljoenen voor extra elektriciteits capaciteit. De Belgen kampen met een energietekort op korte termijn. Delta heeft daarom een aanvraag ingediend net als concurrent leverancier Essent. Essent wil graag met de Clauscentrale meedoen.

Door het stil leggen van een aantal elektriciteitscentrales in Nederland is dit Belgische project een kans voor de energieleveranciers om hun centrales weer in werking te kunnen stellen. Door het overschot aan duurzame energie van Duitsland is de balans op de Nederlandse energiemarkt danig verstoord. De capaciteit van de Sloecentrale bedraagt 870 megawatt.

Delta voornemens om Belgiƫ stroom te leveren
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euroā€™s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.