Deutsche bank positief gestemd over Zonne-energie

 

De Deutsche bank is zeer positief over het rendement van de markt Zonne-energie. De bank stelt dat 75% van de markt over 18 maanden geen subsidie meer nodig heeft voor de financiering van de zonnepanelen.

Derde groeifase ingeluid

De zonne-energie markt betreed de derde goeifase, in deze fase is de zonne-energie rendabel genoeg voor consumenten en bedrijven om op eigen benen te kunnen staan. De Deutsche bank rapporteert dat driekwart van de energiemarkt binnen 18 maanden kan omschakelen van niet duurzaam naar duurzaam zonder de benodigde subsidie’s.

Prijzen zonnepanelen goedkoper

De prijzen zijn gekelderd en beginnen in balans te komen. De prijzen voor PV Modules  komen op $ 0,60 per watt inclusief de plaatsingskosten komt dit uit op $ 1,20 per watt. Zonne-energie word opgewekt voor $ 0,10 tot $ 0,20 per kilowattuur.

Prijzen aardgas nog voorloper en gunstiger

Aangezien de aardgasprijzen momenteel heel laag zijn, overschaduwt dit wel de aantrekkelijkheid om te gaan investeren in zonne-energie, maar dit is een tijdelijke tendens.

Deutsche bank wil kleine consument gaan stimuleren

De deutsche bank richt zich ook op de kleinverbruikers deze markt is nog in ontwikkeling, wanneer deze groep ook gestimuleerd wordt dragen ook zij bij aan de groeiende zonne-energie. Wel zullen de energiemaatschappijen hier hinder van gaan ondervinden, omdat consumenten die zelf zonne-energie op gaan wekken geen energiemaatschappij meer nodig zullen hebben, of in ieder geval in mindere mate. Met het stijgen van de stroomprijzen en de onzekerheid ervan zal de consument sneller naar alternatieven gaan zoeken, en laat dat dan duurzame zonne-energie zijn.

Deutsche bank positief gestemd over Zonne-energie
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.