Dong Energy breid bestaand windpark uit naar 258 MW

windparkzee

Dong Energy heeft aangekondig te starten met het uitbreiden van een bestaand offshore windpark aan de Britse kust in liverpool bay. Het windpark zal een capaciteit hebben van 258 MW.

Het Burbo bank windpark zal groene stroom gaan leveren aan ruim 180.000 Britse huishoudens. Met dit initiatief breid Dong haar investeringen uit in duurzame energie in het Verenigd koninkrijk.

Er zullen 32 extra windturbines geplaatst worden van 8 mw. Deze windturbines zullen meer capaciteit bieden en minder kosten met zich meebrengen. Windenergie in het Verenigd koninkrijk heeft een grote inhaalslag gemaakt, het winderige Engeland is de ideale plek om windenergie op te wekken.

De uitbreiding van het park is ook bedoeld om toekomstige kosten te verminderen. Met het windpark verzekerd Dong zichzelf voor de komende 15 jaar van een vaste prijs voor haar groene stroom.

Het windpark zal in bedrijf gaan in 2017 voorts zal het extra banen opleveren voor de Britten.

Met onze energievergelijker kunt u per energieleverancier vergelijken of zij ook windenergie leveren. Start daarom snel met energie vergelijken op EnergieVergelijking.nl.

Dong Energy breid bestaand windpark uit naar 258 MW
1 beoordelingen 8 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!