Dong energy krijgt gegarandeerd tarief in UK

logo windkracht

Dong Energy krijgt van de Britse overheid een gegarandeerd stroomtarief voor zijn energieproductie uit biomassa en windenergie.

Britse overheidssteun voor duurzame energie

De eerste projecten die van de band af komen, komen in aanmerking voor een speciaal programma die subsidie’s verstrekt. Ook de Drax Group Plc en SSE Plc ontvangen de gegarandeerde stroomtarieven.

Het Verenigd Koninkrijk heeft 8 projecten aangewezen die onder de nieuwe contractvorm zullen vallen. Hiermee dragen zij bij aan het aandeel voor duurzame energie in 2020. Het beloofd 8.500 nieuwe banen en de productie capaciteit komt hiermee op 4,5 GW. Drie projecten in windenergie van Dong krijgen een vaste stroomprijs voor de duur van 15 jaar.

Dong energy krijgt gegarandeerd tarief in UK
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.