Drenthe verstrekt zonneleningen voor 1,2 mln

logo duurzaamParticuliere eigenaren van koopwoningen in Drenthe kunnen vanaf 1 januari 2014 een bedrag lenen om zonnepanelen of een zonneboiler aan te schaffen. De rente over deze ”zonnelening” zal maximaal 3% lager zijn dan wanneer men dit zou lenen bij een bank.

Woningeigenaar mag zelf kiezen

Leningen worden naar verhouding verstrekt van het inwonersaantal. De bedragen liggen tussen €2500 en €25.000 met een looptijd van 10 en 15 jaar. De eigenaar mag zelf kiezen of het gebruikt word voor zonnepanelen of een zonneboiler. De besparing die het met zich meebrengt kan gebruikt worden voor de aflossing van de zonnelening. De waarde van de woning zal hierdoor toenemen en het creeërt extra werkgelegenheid.

De provincie heeft zich ook klimaatdoelstellingen gesteld en willen het CO2 verbruik verminderen met 20% en bijdragen aan de 14% van het opwekken van duurzame energie.

 

Drenthe verstrekt zonneleningen voor 1,2 mln
Beoordelingen

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.